021-6123
سبد خرید 0
>> >>
جستجوی پیشرفته
جستجو در بارکد خوان ( بارکد اسکنر )
جستجو در نتایج
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
کالا برای:

بارکد خوان ( بارکد اسکنر )

مرتب سازی بر اساس : پربازدید ترین حراجی جدیدترین ارزان ترین گرانترین فقط کالاهای موجود :

نظریه بارکدخوان به سال 1948، از سوی برنارد سیلور و جوزف وودلند، از دانشگاه درکسل مطرح شد. طبق درخواست شرکت مواد غذایی مبنی بر فروش خودکار محصولات خود، نظریه ساخت بارکدخوان شکل گرفت. اولین بارکداسکنر از سوی وودلند در سال 1949 طراحی شد. این بارکدخوان متشکل از لوله و یک لامپ بود. با پیشرفت لیزر، هزینه تولید بارکدخوان پایین آمد و با تولید بارکدهای دایره ای هم مرکز، بارکدخوانهای لیزری بیشتر مورد توجه قرار گرفتند. به دلیل دشواری استفاده از بارکدخوان دایره ای، با اختراع بارکدخوان خطی از سوی وودلند در سال 1973، سبب شد تا بارکدخوان به عنوان محصولی جهانی معرفی شود. بارکدخوان با رمز گشایی بارکد محصول اطلاعات را به سیستم منتقل می کند. 

بارکدخوان ها در مدل های گوناگون وارد بازار می شوند. استفاده از بارکدخوان در انبارها نیز رایج است و از نوع بارکدخوان بی سیم استفاده می کنند. و استفاده از آن بسته به برد و متراژ محیط دارد.

تکنولوژی بارکدخوان در اینجا به پایان نمی رسد و شرکت های گوناگون برای ارتقاء فناوری این محصولات در حال تلاش و فعالیت مستمر هستند.

بارکدخوان چیست؟

پیشرفت تکنولوژی در عصر حاضر سبب ساخته شدن دستگاههای جدیدی شده که در گذشته کاملا نا آشنا و شناخته نشده بودند. اما امروزه ناگزیریم با بسیاری از آنها آشنا شویم، تا از غافله علم و فناوری که هیچ، از غافله زندگی عادی هم غافل نمانیم. یکی از این کالاهای جدید بارکدخوان است. البته این خوان، با خان های معروف گذشته تفاوت زیادی دارد. امروزه با توجه به تنوع اجناس در زمینه های مختلف نیاز به ایجاد کد یا رمزی مشخص برای تعیین اصالت کالاها امری کاملا ضروری به نظر می رسد. اما این کد یا رمز چیست و چگونه باعث شناسایی اجناس از همدیگر می شود؟ اگر مغازه و یا فروشگاه بزرگی دارید و می خواهید  اجناس تان را کد گذاری کنید، ابتدا مقاله زیر را بخوانید. سپس اقدام به کدگذاری و خرید بارکدخوان نمایید.

کد یا رمزینه

قبل از اینکه با بارکدخوان آشنا شویم باید بدانیم، کد چیست؟ و بارکدخوان چگونه کدهای مربوطه را بازگشایی می کند؟ ابتدا شما را به صورت مختصر با کد یا رمز کالا آشنا می کنیم و سپس سراغ بارکد و در نهایت بارکدخوان های مختلف می رویم.

کد در واقع یک علامت قراردادی است که برای معرفی کالای مخصوصی به کار می رود. این علامت می تواند عدد یا حروف مشخصی باشد. با این توضیحات می توانیم کد را در واقع یک نوع علامت اختصاری هم بنامیم.

اكنون نوبت توضيح باركد است. باركد چيست؟

انتقال الكترونيكي اطلاعات رمز گذاري شده يك كالا از طريق امواج نوري را باركد مي گويند. همان خطهاي موازي كنار هم كه روي بسته بندي كالا درج شده است و حتما شما هم بارها آن ها را روي كالاهاي مختلف ديده ايد. در گذشته اي نه چندان دور باركدها فقط به صورت خطوط موازي كنار هم ديده مي شدند. اما امروزه شاهد باركدهاي دو بعدي، دايره اي. نقطه اي و حتي باركدهاي مخفي هم هستيم.

کدگذاری و کدبرداری توسط بارکدخوان

هنوز هم نوبت آشنایی با بارکدخوان نشده است. اکنون نوبت کدگذاری است. در واقع به عمل تعیین کد برای کالا، کدگذاری یا اینکدینگ می گویند. عکس این کار هم مهم است. خواندن رمز تعیین شده برای یک کالا. این کار را اصطلاحاً کدبرداری یا دی کدینگ می گویند. اکنون وقت تعریف بارکدخوان است. در واقع عمل دی کدینگ یا کدبرداری به وسیله دستگاهی به نام بارکدخوان صورت می پذیرد. همان چیزی که در این مبحث با آن بیشتر آشنا می شویم. اگر قصد خرید بارکدخوان را دارید و یا می خواهید بیشتر با بارکدخوان آشنا شوید، ادامه مقاله را از دست ندهید.

باركدخوان يا مرورگر باركد دستگاهي است با قابليت خوانش و ذخيره اطلاعات که در اینجا همان کدهای موجود در باركد هستند. اما اين خوانش و ذخيره اطلاعات چگونه صورت مي گيرد؟ احتمالا شما هم هنگام خرید از فروشگاه های بزرگ و یا متوسط و حتی گاهی کوچک، بارها شاهد تاباندن نور بر روی خطوط موازی روی بسته بندی کالاها یا همان کد کالا بوده اید. این کار توسط سیستم نورافشان بارکدخوان صورت می پذیرد. باركدخوان داراي سه قسمت اصلي است. سيستم نور افشان، حسگر و رمز گشا.

وظيفه سيستم نورافشان در بارکدخوان اين است كه خط هاي سياه و موازي باركد را به متن تبديل كند. اما چطور؟ با تاباندن امواج قرمز به خطوط. سپس نوبت به ديود يا حسگر دستگاه باركدخوان مي رسد. حسگر بازتاب هاي امواج نور قرمز را شناسايي مي كند و به رمزگشا علامت مي فرستد. آخرين كار توسط رمزگشا صورت مي گيرد كه با كمك كنترل كننده اعداد، صحت اطلاعات را تاييد و يا رد كرده و به متن تبديل مي كند. در آخر هم اطلاعات استخراج شده به رايانه اي كه به دستگاه باركدخوان متصل است ارسال مي گردد.

جالب بود نه؟؟؟

حالا می توانید با خیال راحت تر نسبت به خرید بارکدخوان با قیمت مناسب اقدام نمایید.

به نظرم كه لقب خوان، به اين دستگاه مي آيد:

دستگاه باركدخوان!!!

ادامه مطلب ˅
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()